Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Ο 19χρονος αντιστάθηκε και τον μαχαίρωσαν στο Μαρούσι



Ο 19χρονος ζούσε στο Νέο Ηράκλειο και εργαζόταν ως delivery για επιχείρηση στο Μαρούσι.

Η 18χρονη φίλη του που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας, είπε στην αστυνομία ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία και χαρακτηριστικά είπε στους αστυνομικούς: «Μας πλησίασαν τρία άτομα με κουκούλες και ο ένας κρατούσε μαχαίρι. Μας ζήτησαν τα κινητά μας κι ό,τι λεφτά είχαμε μαζί μας. Ο φίλος μου αντιστάθηκε και τότε αυτός με το μαχαίρι τον χτύπησε μία φορά στην κοιλιά».

Η δολοφονία έγινε στις 05:00 τα ξημερώματα στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι και το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Η ασφάλεια στηριζόμενη πάνω στην κατάθεση της 18χρονης θέλουν να εξακριβώσουν κάποια στοιχεία, καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται και για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών και άρα δράστες και θύμα να γνωρίζονταν.

Μετά από καταθέσεις οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και προσανατολίζονται πιθανότατα σε ασήμαντες προσωπικές διαφορές.

Όπως σημειώθηκε μάλιστα οι νεαροί ήταν σε κατάσταση μέθης ενώ μετά τον πρώτο διαπληκτισμό τους με τον 19χρονο ένας περιπτεράς τους ζήτησε να φύγουν από την περιοχή γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα καλούσε την αστυνομία.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου