Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Φτάνει αυτή η ανοχή στους κουκουλοφόρους από την κυβέρνηση! Ξυλοκόπησαν Ευέλπιδες



Οι τίποτα, κακοποιά στοιχεία που δεν θα γίνουν ποτέ κάτι, προκαλούν με την ανοχή των συντρόφων τους τρομοκρατώντας και κτυπώντας στρατιώτες και πολίτες.

Επτά πολίτες τραυμάτισαν οι ανεξέλεγκτοι κουκουλοφόροι εχθές το απόγευμα στον Μοναστηράκι, μεταξύ των οποίων είναι τρεις πρωτοετείς σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων.

Εκτός από τους τρεις Ευέλπιδες, οι δύο από τους οποίους ήταν σοβαρότερα και μεταφέρθηκαν με θλαστικά τραύματα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, θύματα ξυλοδαρμού απο τους ανεξέλεγκτους κακοποιούς των Εξαρχείων έπεσαν ένας φαντάρος και τρεις ακόμα διερχόμενοι από το σημείο, ηλικίας 47, 35 και 26 ετών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κακοποιών  εντόπισε τρεις δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων κοντά στο σταθμό στο Μοναστηράκι και τους επιτέθηκε φωνάζοντάς τους ότι είναι ακροδεξιοί φασίστες. Οι τρεις πρωτοετείς δόκιμοι που προφανώς ήταν με άδεια από το Σχολή τους και επέστρεφαν σε αυτήν,προσπάθησαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε κοντινή καφετέρια. Προηγουμένως όμως οι νεαροί που τους είχαν επιτεθεί πρόλαβαν και τους χτύπησαν.

Για την ανομία στο κέντρο της Αθήνας από ομάδες κουκουλοφόρων αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση και ο ίδιος ο υπουργός δημόσιας τάξης κ. Τόσκας





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου