Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Η αγωνία του Τόσκα μην διαταραχθεί το Εξαρχιστάν και στεναχωρεθούν τα "παιδιά"



Η συνάντηση, χθες το πρωί, του Κυριάκου Μητσοτάκη με το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ δεν άρεσε στον κ. Τόσκα γιατί οι διαφορές μεταξύ των δύο πολιτικών σε σοβαρότητα είναι τεράστιες και είναι λογικό ο κ. Τόσας να νιώθει άσχημα.

Η συνάντηση με τους εκπροσώπους της ομοσπονδίας έγινε στα γραφεία της Ν.Δ. και η απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. να μην αποδοκιμάσει δημόσια την πρωτοβουλία των συνδικαλιστών προκάλεσε την άμεση αντίδραση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Στόχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι όπως φαίνεται να μην διαταραχτεί η ησυχία των "παιδιών" και αντιδράσει το Εξαρχιστάν.


Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο τόνισε ότι «πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε καταδικάσει δημόσια τη συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια. Μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, στηρίζει ή όχι τη συγκέντρωση των αστυνομικών στα Εξάρχεια; Είναι αυτή υπεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης;»

Φυσικά και η Νέα Δημοκρατία δεν άφησε αναπάντητη αυτή την ανησυχία του κ. Τόσκα :

«Θα συνιστούσαμε στον συνομιλητή των “συλλογικοτήτων” κ. Τόσκα να ασχοληθεί, επιτέλους, σοβαρά με την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών από το να εκδίδει ανακοινώσεις που εκθέτουν συνολικά την Κυβέρνηση, αλλά και τον ίδιο. 

Ρόλος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη δεν είναι η κριτική στους εκπροσώπους των αστυνομικών, αλλά  η ασφάλεια των πολιτών και η επίλυση των προβλημάτων των στελεχών της αστυνομίας, που έχουν οξυνθεί, λόγω της πρωτοφανούς ανεπάρκειας του κ. Τόσκα και της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 

Όσον αφορά τη θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την πρωτοβουλία της ΠΟΑΣΥ,  καλούμε τον κ. Τόσκα να ξαναδιαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωση του Κόμματος για να συνειδητοποιήσει ότι η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σταθερή». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου