Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Εμπλοκή των «νονών» και σε στημένα ματς!



Τα πλοκάμια της σπείρας εκβιαστών που εξαρθρώθηκε την Πέμπτη είχαν επεκταθεί και στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με στοιχήματα σε ακριβή σκορ στημένων αγώνων που επαληθεύτηκαν!

Όσοι πιστεύουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παραδοθεί στις ορέξεις ανθρώπων του υποκόσμου που λυμαίνονται και τον συγκεκριμένο χώρο ήρθε η ώρα να επαληθευτούν με ακόμα μία αποκάλυψη που θα προκαλέσει αίσθηση.

Η πρόσφατη σύλληψη 21 ατόμων από το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής (συνολικά σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος 75 ατόμων), που αποτελούσαν τρεις σπείρες, που εκβίαζαν πάνω από 150 καταστηματάρχες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δείχνει να έχει σχέση και με τον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Σύμφωνα με πληροφορίες που είναι σε θέση να έχει στην κατοχή του το SDNA και θα επιβεβαιωθούν τις επόμενες ημέρες στην δικογραφία υπάρχουν καυτοί διάλογοι ανάμεσα σε μέλη της σπείρας, που συνδέουν την δράση τους με το ελληνικό ποδόσφαιρο και το στοίχημα!

Όπως αποκαλύπτει το SDNA ανάμεσα στα στοιχεία που συνθέτουν το κατηγορητήριο βρίσκεται και ένας διάλογους ανάμεσα στα μέλη της σπείρας που αναφέρουν ότι πρόκειται να στοιχηματίσουν στο ακριβές τελικό σκορ στημένου αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το οποίο εντέλει επιβεβαιώθηκε λίγες μέρες αργότερα!

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθούν και επίσημα για να δείξουν ακόμα μία ακόμα φορά την άμεση σχέση που υπάρχει ανάμεσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μέλη του υποκόσμου, που φαίνεται ότι έχουν βρει πρόσφορο έδαφος πλουτισμού σε ένα χώρο που μοιάζει με ξέφραγο αμπέλι.




Πηγή: sdna.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου