Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

SUPER LEAGUE : Μια ωραία ατμόσφαιρα


Το σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν ένα από τα πολλά και συνηθισμένα στα ελληνικά γήπεδα. Με ωραία ατμόσφαιρα και γεγονότα που προάγουν την αθλητική ιδέα.
Με βοήθεια του φωτογραφικού φακού, ξεχωρίζουμε μερικά από αυτά, χωρίς φυσικά να έχουν σχέση μεταξύ τους, όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω.


Απτόητοι! Το σουλάτσο των οπαδών της ΑΕΚ εντός αγωνιστικού χώρου συνεχίστηκε και στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Οταν η ομάδα τους τιμωρηθεί, οι ίδιοι θα κάνουν λόγο για σκοτεινές δυνάμεις, που τρέμουν την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα.


Μωρό μου τι είναι το οφσάιντ; Αντε να δεις τον αγώνα Αστέρας - Ολυμπιακός και να σου ζητούν οι γυναίκες εξηγήσεις γιατί οι βοηθοί σηκώνουν τη σημαία. Κι αν κατάφερες να τους πείσεις, ελπίζεις να μην είδαν τη φάση του Ναπολεόνι στη Λεωφόρο.


Σε ριάλιτι σόου εξελίχθηκε η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Κουρμπανά, μετά την ήττα της Καλαματάς από τον Πανελευσινιακό. Και ο Γεωργούντζος ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει "γιατί δεν την έχεις πει μια φορά Μαύρη Θύελλα".


Οι μάνες έχουν γίνει ψωμοτύρι στα ελληνικά γήπεδα. Η "ευφυΐα" των οπαδών για ένα σύνθημα, περιορίζεται σε ό,τι πιο ιερό.


Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Υπάρχει και η άλλη όψη. Ο Λουκ Στιλ πιάνει από το λαιμό τον Σπύρο Ρισβάνη, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τον συμπαίκτη του να εμπλακεί σε επεισόδιο με αντιπάλους.


Είναι αυτό που νομίζεις. Να 'χαν χίλια μάτια οι Αγρινιώτες. Μεγάλη μπάλα έπαιξε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο στο παιχνίδι με την Ξάνθη.


Τρεις κι ο κούκος. Το παιχνίδι Κυπέλλου της Νίκης Βόλου με τη Ζάκυνθο αναβλήθηκε γιατί δεν συγκεντρώθηκαν χρήματα ούτε για τα έξοδα διαιτησίας. Χθες το ματς με την Κέρκυρα έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων


Φτάνει με τα όπλα. Ο Στέφανος Αθανασιάδης επέλεξε να βγάλει το τόξο του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Δύο βέλη έβγαλε από τη φαρέτρα του ο Ρομπέν των Δασών του ΠΑΟΚ.


Οι οπαδοί του Αρη βρέθηκαν και πάλι στο πλευρό της ομάδας τους, αλλά πικράθηκαν μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τη Δόξα Δράμας.


Πηγή : sport24.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου