Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Καταγγελία Γονέα : Γονείς πώς το επιτρέπεται να μοιράζουν τέτοια φυλλάδια στα σχολεία;


Κύριοι είμαστε μια ομάδα γονέων αρκετά προβληματισμένων και φοβισμένων για τα  όσα συμβαίνουν γύρω μας και για την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα γύρω από τα σχολεία των παιδιών μας.
Δυστυχώς έχουμε να φοβόμαστε πλέον και για τους περίεργους τύπους που τριγυρίζουν και προσπαθούν να προσηλυτίσουν με διάφορα έντυπα τα αθώα παιδιά μας ποτίζοντας τα με την ιδεολογία τους και τα δικά τους αντικαθεστωτικά πιστεύω.
Πριν από λίγες ημέρες η κόρη μου έφερε στο σπίτι ένα κατάπτυστο φυλλάδιο το οποίο μας ανησύχησε πολύ όλους όσους το διαβάσαμε γιατί μέσα από αυτό προσπαθούν να ποτίσουν με δηλητήριο τα παιδιά μας για την αστυνομία και την δικαιοσύνη.


Η ανησυχία μας είναι μεγάλη γιατί δεν ξέρουμε τι κάνει η πολιτεία και η αστυνομία για τέτοια φαινόμενα;
Πώς μπορούν κάποιοι να προσεγγίζουν με τέτοια ευκολία τα σχολεία και μοιράζουν τέτοιο παράνομο υλικό για να προσυλητίσουν όσους περισσότερους μπορούν;
Που είναι η αστυνομία και επειδή είμαστε σίγουροι ότι ξέρουν ότι μοιράζεται τέτοιο υλικό γιατί δεν έχουν γίνει συλλήψεις;
Θα σας αναφέρω κάποια κομμάτια από το κατάπτυστο υλικό που δείχνουν το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το φυλλάδιο για τα παιδιά μας.
Δεν θέλουν με τίποτα την ασφάλεια των σχολείων μας και την αστυνόμευση τους, γιατί; Είναι προφανές το γιατί,  για να μπορούν να δρουν ανεξέλεγκτα ώστε να προσυλητίζουν όσες αθώες παιδικές ψυχές μπορούν.



Ακολουθεί η αναφορά τους για τους τρομοκράτες τζιχαντιστές : Τζιχαντιστής : Σούπερ -κακούλης που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο (έτσι, απλά γιατί μπορεί, χωρίς λόγο). Κάτι μεταξύ mojo - jojo και Δρακουμέλ αλλά με μούσια!!
Για το φτωχό τους το μυαλό που μόνο κακό κάνει στα παιδιά μας αυτό προσπαθούν να περάσουν και μόνο για τους Τζιχαντιστές  τους λένε Σούπερ -Κακούληδες έτσι απλά και όχι αυτό που πραγματικά είναι εγκληματίες ίσως γιατί προσυλητίζουν και δηλητηριάζουν και οι τζιχαντιστές αθώες παιδικές ψυχές δηλητηριάζοντας με λόγια. λόγια. λόγια!!!
Μπάτσος : η ξεφτίλα ως επάγγελμα. Αντικείμενο εργασίας : ναρκωτικά, μαύρο χρήμα, προστασία, πορνεία, βία, εξύβριση,  τρομοκρατία, παραβάσεις του κοκ. όχι η καταπολέμηση τους.
Για το φτωχό τους το μυαλό η αστυνομία είναι τίποτα και δηλητηριάζουν με αυτό τα παιδιά μας και καλά κάνουν αφού τους αφήνουν ελεύθερους να το κάνουν χωρίς να τους συλλαμβάνουν.








Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά στα σχολεία μας;
Να μοιράζεται τέτοιο υλικό;
Βοήθεια απο κάπου να έχουμε δεν μπορούμε ώστε να προστατέψουμε τα σχολεία μας;
Οι διευθυντές και οι Λυκειάρχες τι κάνουν; Με ποιους είναι;

Την επιστολή αυτή την έφτιαξα σήμερα γιατί κάποιοι μαζί με τους καθηγητές  οργάνωσαν τα παιδιά μας να μην κάνουν μάθημα και να πάνε στην Αθήνα για πορεία  για να διαδηλώσουν για τα αιτήματα των καθηγητών τους.

Μάλιστα οι ίδιοι οι καθηγητές σε όσους έμπαινα στην τάξη τους έβγαζαν έξω και τους κατέβαζαν στην αυλή λέγοντας ότι δεν θα γίνει μάθημα σήμερα!!

Που στέλνω το παιδί μου πείτε μου; Ποιος θα μου απαντήσει;

Φτάνει έλεος πανεπιστήμια και σχολεία στα χέρια των λίγων που μόνο εκπαίδευση δεν έχουν όρεξη να προσφέρουν η να λάβουν από τους καθηγητές που θέλουν πραγματικά να διδάξουν και όχι να συνδικαλιστούν.

Σας ενημερώνω ότι η σύζυγος μου και οι φίλοι μου όπως και οι υπόλοιποι γονείς προβληματιστηκαν στο να στείλουμε την επιστολή γιατί λένε ότι μετά θα μας στιγματίσουν στην Καλλιθέα και θα μας κάνουν κακό.

Σας παρακαλώ δημοσιεύστε την αγανάκτηση μας και την οργή μας για τα όσα συμβαίνουν στα σχολεία.


Ηλίας Μ.
(Το επώνυμο φοβάμαι να το βάλω για το καλό της κόρη μου)

Το φυλλάδιο τα γράφει και τα λέει όλα για το περιβάλλον που κυκλοφορούν τα παιδιά μας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου