Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ντροπή : Αντώνης Σαμαράς σε Σάκη Ιωαννίδη: "Μην καλέσεις τον Βουλγαράκη"


Πηγή : parapolitika.gr

Ντροπή σε ΝΔ και ΟΝΝΕΔ για την μικρότητα απέναντι στον πρώην υπουργό

Για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Γιώργος Βουλγαράκης, είδε να του φέρονται με τον πιο απαξιωτικό τρόπο από το κόμμα του. Μετά τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας, όπου προσκλήθηκε και η "κουτσή Μαρία" , αλλά όχι ο πρώην υπουργός, ήρθαν και τα γενέθλια της ΟΝΝΕΔ , όπου και πάλι ο πρώην υπουργός ήταν σαν να μην υπάρχει για την Νέα Δημοκρατία.

Η απουσία του από αυτή την εκδήλωση ήταν ακόμα πιο έντονη, καθώς ο Βουλγαράκης, είχε διατελέσει πρόεδρος της οργάνωσης και οι πρώην πρόεδροι κάθονταν με χρονολογική σειρά στην πρώτη θέση, από την οποία έλειπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr , υπήρξε ρητή εντολή στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ να μην κληθεί ο Βουλγαράκης, ο οποίος δεν είχε το ανάστημα να πει όχι, συμμετέχοντας σε αυτό το φιάσκο.

Έτσι για μία ακόμη φορά η ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ, έδειξαν το πιο μικρόψυχο πρόσωπο τους απέναντι στον Βουλγαράκη, ο οποίος εκτός από το γεγονός ότι δεν έχει καταδικαστεί για τίποτα από όσα έχει κατηγορηθεί, είναι από τα παιδιά εκείνα της Νέας Δημοκρατίας, που παρά τα λάθη, έχει δώσει ψυχή για την παράταξη. Αντίθετα όπως σχολίασε κάποιος από τους παρευρισκομένους ενώ έλειπε ο Βουλγαράκης, που προφανώς έχει καταστεί το εξιλαστήριο θύμα, για όλα τα λάθη της διακυβέρνησης Καραμανλή, ήταν εκεί ο Άδωνις , ο Βορίδης και ο Πλεύρης, που έχουν πάρει... μυρωδιά από την παράταξη αυτή, τα τελευταία 2 χρόνια! 

Πηγή : parapolitika.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου